Nagerecht
Pindakaaspudding is net even anders dan anders. De hartige smaak van pinda’s, romige substantie van de avocado gecombineerd met de zachte zoete smaak van banaan met een klein beetje honing (of agavesiroop). Deze pindakaaspudding kun je zowel vegetarisch als veganistisch maken.
Ingrediënten (4 personen)
- 5 avocado
- 1 grote rijpe banaan
- 60 ml (plantaardige melk)
- 2 el gehakte pistachenoten
En van Fairtade Original:
- 25 gram cacao
- 125 gram pindakaas
- 270 ml kokosmelk
- 2 el honing
Bereidingswijze
- Doe de pindakaas met de avocado, cacao, honing en de melk bij elkaar in de foodprocessor en draai tot een mooie gladde massa.
- Klop de kokosmelk op met een garde zodat het stevig wordt als slagroom.
- Verdeel de pindakaaspudding over 4 glazen of bakjes en schep er wat kokosroom op.
- Maak het geheel af met de gehakte pistachenoten.