Onderstaande partijen hebben op de informatiebijeenkomst van 23 november 2016 de intentieverklaring getekend.

 

gemeente westland

Gemeente Westland

De gemeenteraad van Westland heeft op 6 november 2014 unaniem ingestemd met het voorstel om een Fairtrade Gemeente te worden. Dat betekent dat Eerlijke handel een plek krijgt in het inkoopbeleid van de gemeente, fairtrade koffie en thee in het nieuwe gemeentehuis worden geschonken, er fairtrade producten in de kantine komen en dat de gemeente de Fairtrade campagne structureel ondersteunt.


logo westlands museum

Westland museum

In het museum wordt de Westlandse geschiedenis behandeld van de Romeinen tot heden. Extra aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van de (glas)tuinbouw. Aan bod komen o.a. de verschillende tuinbouwteelten, de belangrijkste typen kassen en het veilingsysteem.


logo cultuurweb groot

Westland Cultuurweb

Westland Cultuurweb brengt culturele partijen samen, laat kennis groeien door te delen, inventariseert ideeën en wensen en zet nieuwe initiatieven in gang.


logo khn drukwerk jpg

Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt zij ruim 20.000 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers.


logo wereldwinkel naaldwijk

Wereldwinkel Naaldwijk

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.


Eerlijk-Wateringen

Eerlijk Wateringen

Winkelen met een goed gevoel.

Eerlijke handel: daar staan wij voor. In onze winkel is er geen plek voor hebbedingetjes of cadeau-artikelen die zó spotgoedkoop zijn dat je weet dat 'het eigenlijk niet kan'. Er is altijd iemand die de prijs betaalt.
Ondanks dat wij al vele jaren actief zijn, is eerlijke handel helaas nog niet zo vanzelfsprekend als wij hoopten.

Bij Ēerlijk Wateringen winkel je zónder nare bijsmaak. Voor elk fair trade artikel dat je bij ons koopt, ontvangt de producent een eerlijk bedrag. Dat is fijn voor jou, goed voor hen. Met de extra inkomsten worden bijvoorbeeld scholen gebouwd, waterputten aangelegd en sanitaire voorzieningen gemaakt. En jij? Jij krijgt een cadeauartikel, accessoire of woningdecoratie met een goed verhaal.

Dát noemen wij winkelen met een goed gevoel.


mkb logo 2004 geconverteer

MKB Westland

MKB Westland maakt zich sterk voor de ondernemersbelangen in Westland.


westland marketing logo

Westland Marketing

Westland Marketing stelt zich tot doel om Westland op een positieve manier op de kaart te zetten binnen haar doelgroepen. Westland Marketing stelt daarbij de thema’s innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap centraal om de profilering van het gebied duidelijk te maken.


westlandsedruif logo

Westland Partners

 


vb group

VB Group

De basis van VB Group is de agrosector waarbinnen diverse specialismen worden gecombineerd. Met VB Greenhouses zijn zij actief in de realisatie van hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld. Het optimaliseren van groeicondities is het werkterrein van VB Climate en VB Projects richt zich op innovatieve projecten.


gemeente westland

Theater in Feite

Theater in Feite is een theaterproducent in de breedste zin van het woord. Ze verzorgen uw bedrijfsuitje maar ook theaterprogramma’s met de meest uiteenlopende thema’s. Ze hebben programma’s voor ouderen, verstandelijk beperkten, scholen, kerken en bedrijven, altijd zelf ontwikkeld.


het_architecten_buro

HET ARCHITECTENBUREAU

HET architectenbureau is een full-service architectenbureau, aangesloten bij de BNA. Zij adviseren en voeren werkzaamheden uit gedurende het totale bouwproces, van ontwerp tot oplevering, zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen en renovaties. Daarnaast kunnen zij ook een deel van de werkzaamheden in een bouwproces uitvoeren om andere partijen te ondersteunen of de werkzaamheden te coördineren.


Heleen Valstar

Heleen Valstar

Het toonaangevende bedrijf Heleen Valstar levert al 25 jaar topprestaties in drie creatieve segmenten: Expo Stand: ontwerp en creatie van stands en interieurs Floral Art: artistieke decoraties met bloemen, planten en groente Design: bedenken en ontwikkelen van presentatieconcepten


logo-kompas

Het Kompas


flessenwerk_logo_partner

Flessenwerk

Flessenwerk! Een nieuw, fris bedrijf in relatiegeschenken in regio Westland.


comhier_partner

COMhier

Evenementen, organisatie en advies. Persoonlijk, creatief en op maat.