ah de lierGroot assortiment Fairtrade versproducten bij Albert Heijn de Lier! Robert IJsselstijn, Assistant Supermarkt manager van Albert Heijn in de Lier is enthousiast over de vele Fairtrade producten in zijn winkel. Fairtrade producten aanbieden staat hoog in het vaandel bij Albert Heijn. Als supermarktketen streeft Albert Heijn naar het bevorderen van eerlijke prijzen, eerlijke selectie van leveranciers in ontwikkelingslanden waarmee de armoede wordt bestreden.

Robert vertelt hierover enthousiast: "We hebben de ambitie om het samen iedere dag beter te doen! Voor het milieu, voor onze gezondheid, voor eerlijke producten, voor het welzijn van dieren en voor de buurt. Albert Heijn wil graag een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Het gaat niet alleen om lekker eten zoals bijvoorbeeld fruit, maar ook dat het een goed gevoel geeft. Weten dat je bijdraagt aan betere leefomstandigheden voor de lokale gemeenschap. Dat maakt dat je extra geniet van heerlijke avocado's, passiefruit etc."

Bij Albert Heijn aan de Hoofdstraat 76a in de Lier is een grote selectie aan verse Fairtrade producten te vinden, zoals druiven, mandarijnen, avocado's, appels, diverse soorten citrusfruit, peulen, suger snaps en bessen, Fairtrade koffie, rijst, broodbeleg, kruiden en smaakversterkers etc. Kom zelf eens langs om te ontdekken en te proeven!