unicum.jpgChef-kok Lennart Spaans van restaurant Unicum Elzenhagen kookt van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 5 november met Fairtrade producten!
Het Chefs menu is een verrassingsmenu, we kunnen dus helaas niet vertellen welke Fairtrade producten hij in zijn menu verwerkt. Maar………. Producenten uit ontwikkelingslanden krijgen hierdoor wel een beter leven! Wist u dat één Fairtrade producent 10 mensen in zijn directe omgeving kan onderhouden door de eerlijke prijs die hij betaald krijgt, dat hij dankzij premies kan investeren in zijn bedrijf en klimaat vriendelijke manieren van telen? Zo maken we met elkaar de wereld een stukje beter.

Het Chefs menu is alleen online te boeken en kost dan 69 euro. U wordt dan verwelkomt met een glaasje bubbels, een mooie amuse en een driegangen diner met bijpassende wijnen. Kijk snel op de website voor meer informatie https://www.unicumelzenhagen.nl/menukaart/all_in_chefsmenu/

Wij van Westland Fairtrade zijn heel blij met dit initiatief van Unicum Elzenhagen en wensen u een hele mooie avond toe. Eet smakelijk!

Unicum Elzenhagen,
Monsterseweg 100
Poeldijk