VMV-logo-2013-goud.jpgVan Meteren Vervoer is een echt familiebedrijf. Alle leden van het gezin zijn vertegenwoordigd in het bedrijf. Carolien maakt de planning, en rijdt op de taxi. Martin als buschauffeur, en taxichauffeur. Nicole verzorgt naast een hoop administratie ook de planning, en Stephan is naast vervoersmanager ook buschauffeur. Grote kans dus dat u een van hen tegenkomt wanneer u een bus of taxi besteld bij Van Meteren Vervoer. Maar dat doen ze natuurlijk niet alleen.

Ze hebben een fantastisch team van chauffeurs verzameld, die weliswaar niet allemaal full time in dienst zijn, maar op basis van oproepdienst altijd beschikbaar zijn. Zo hebben ze een vaste groep chauffeurs waarop ze altijd kunnen vertrouwen en die uitermate geschikt zijn.

vmv-kl.jpgVan Meteren Vervoer heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo bestaat op dit moment het halve wagenpark al uit elektrische voertuigen die op zelf opgewekte stroom rijden. De elektrische taxi’s rijden voornamelijk in de regio voor ziekenvervoer, leerlingenvervoer en dagbestedingen. Duurzaam zijn betekent ook duurzaam inkopen en daarom kopen zij Fairtrade producten. Veel chauffeurs zijn echte koffiedrinkers, dus de Fairtrade koffiebonen gaan bij hen heel hard.