Onderstaande partijen hebben op de informatiebijeenkomst van 23 november 2016 de intentieverklaring getekend.

 

Gemeente Westland

De gemeenteraad van Westland heeft op 6 november 2014 unaniem ingestemd met het voorstel om een Fairtrade Gemeente te worden. Dat betekent dat Eerlijke handel een plek krijgt in het inkoopbeleid van de gemeente, fairtrade koffie en thee in het nieuwe gemeentehuis worden geschonken, er fairtrade producten in de kantine komen en dat de gemeente de Fairtrade campagne structureel ondersteunt.

gemeente westland

logo westlands museum

Westland museum

In het museum wordt de Westlandse geschiedenis behandeld van de Romeinen tot heden. Extra aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van de (glas)tuinbouw. Aan bod komen o.a. de verschillende tuinbouwteelten, de belangrijkste typen kassen en het veilingsysteem.


Westland Cultuurweb

Westland Cultuurweb brengt culturele partijen samen, laat kennis groeien door te delen, inventariseert ideeën en wensen en zet nieuwe initiatieven in gang.

logo cultuurweb groot

logo khn drukwerk jpg

Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt zij ruim 20.000 horecaondernemers met ruim 230.000 medewerkers.


Wereldwinkel Naaldwijk

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

logo wereldwinkel naaldwijk

logowwwateringen img 0646

Wereldwinkel Wateringen

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.


MKB Westland

MKB Westland maakt zich sterk voor de ondernemersbelangen in Westland.

mkb logo 2004 geconverteer

westland marketing logo

Westland Marketing

Westland Marketing stelt zich tot doel om Westland op een positieve manier op de kaart te zetten binnen haar doelgroepen. Westland Marketing stelt daarbij de thema’s innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap centraal om de profilering van het gebied duidelijk te maken.


Brasserie De Druiventuin

Brasserie De Druiventuin is gevestigd in het paviljoen van Themapark De Westlandse Druif. Brasserie De Druiventuin heeft een moderne uitstraling met een open keuken. Het is mogelijk om, behalve het restaurant met 50 zitplaatsen, ook van andere ruimten gebruik te maken, zowel in het paviljoen als in de druivenkas zelf.

westlandsedruif logo

vb group

VB Group

De basis van VB Group is de agrosector waarbinnen diverse specialismen worden gecombineerd. Met VB Greenhouses zijn zij actief in de realisatie van hightech tuinbouwcomplexen waar ook ter wereld. Het optimaliseren van groeicondities is het werkterrein van VB Climate en VB Projects richt zich op innovatieve projecten.


Theater in Feite

Theater in Feite is een theaterproducent in de breedste zin van het woord. Ze verzorgen uw bedrijfsuitje maar ook theaterprogramma’s met de meest uiteenlopende thema’s. Ze hebben programma’s voor ouderen, verstandelijk beperkten, scholen, kerken en bedrijven, altijd zelf ontwikkeld.

gemeente westland

het_architecten_buro

HET ARCHITECTENBUREAU

HET architectenbureau is een full-service architectenbureau, aangesloten bij de BNA. Zij adviseren en voeren werkzaamheden uit gedurende het totale bouwproces, van ontwerp tot oplevering, zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen en renovaties. Daarnaast kunnen zij ook een deel van de werkzaamheden in een bouwproces uitvoeren om andere partijen te ondersteunen of de werkzaamheden te coördineren.


Heleen Valstar

Het toonaangevende bedrijf Heleen Valstar levert al 25 jaar topprestaties in drie creatieve segmenten: Expo Stand: ontwerp en creatie van stands en interieurs Floral Art: artistieke decoraties met bloemen, planten en groente Design: bedenken en ontwikkelen van presentatieconcepten

Heleen Valstar

logo-kompas

Het Kompas

 


Flessenwerk

Flessenwerk! Een nieuw, fris bedrijf in relatiegeschenken in regio Westland.

flessenwerk_logo_partner

comhier_partner

COMhier

Evenementen, organisatie en advies. Persoonlijk, creatief en op maat.


Westland Partners

 

Logo Westland Partners